Personaltrainerruimte garage gym

Lukt het je niet om af te vallen?

Start met personal training!

Voor gedreven mensen, die niet bang zijn om te investeren in hun gezondheid

Personal trainer eigenaar

Enthousiaste Personal Trainer

Jeffrey is een vriendelijke en toegankelijke personal trainer. Hij weet het maximale uit de klant naar boven te halen zonder een 'drill sergeant' te zijn.  Naast training helpt hij je ook met voeding en leefstijl.


Personaltrainerruimte garage gym

Eigen PT-Box

Hoe ideaal, jouw eigen trainingsruimte! Goed bereikbaar, 500m van de Ringbaan Oost. Sanitaire voorzieningen aanwezig.

Lovensekanaaldijk 88-55 Tilburg

vrouw met dumbbells

Meetbaar resultaat

Wij hebben een Tanita weegschaal, zodat we naast het gewicht o.a. ook spiermassa en vet% bij kunnen houden. Ook wordt de volledige training geregistreerd om vooruitgang meetbaar te maken en systematisch op te kunnen bouwen.

personal trainer met klant

Waarom ik jou kan helpen met afvallen

Zelf kom ik uit een druk ondernemersgezin en weet ik hoe je geleefd kunt worden. Ook weet ik hoe lastig het kan zijn om een sportritme op te bouwen. Daarom kan ik jou helpen. Samen kijken wij hoe we een sportritme en een gezond eetpatroon stapje voor stapje kunnen opbouwen in jou leven. Gedrag veranderen gaat niet in één keer.  Wanneer je dit wel probeert dan is het tijdelijk en krijg het de vorm van diëten en goede voornemens; Tijdelijk. Dus, heb jij een stok achter de deur nodig? Professioneel advies om goed te trainen? Iemand met kennis van voeding die je eetpatroon onder de loep neemt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ondernemen is een topsport en dat kun je nog beter doen met een topfit lichaam. Het is geen sprint, dus personal training zal dat ook niet zijn (geen crashdieet of urenlang sporten) maar effectief, doelgericht en duurzaam zodat je blijvend resultaat ziet.


- Jeffrey Derks

Deze klanten gingen je voor!

Aanrader
⭐⭐⭐⭐⭐

Er wordt goed meegedacht over wat je wil bereiken. Vervolgens is het heel tof om te zien dat je steeds meer vooruitgang boekt! Ik vind het leuker dan ik had verwacht. Aanrader!


Anne klant ValeoGo
Anne van Dun
Snel vooruitgang in conditie

⭐⭐⭐⭐⭐

Sinds december 2021 gestart met PT en heel erg tevreden, al snel vooruitgang merkbaar in conditie. Jeffrey heeft ook aandacht voor mijn voedingspatroon en lifestyle adviezen die vol te houden zijn.
De trainingen zijn uitdagend en afwisselend.
Fijne PT- box met alle materialen bij de hand.
profielfoto-klant- femke
Femke Reijnen
Technische begeleiding

⭐⭐⭐⭐⭐

Wat heb ik een spierpijn over gehouden van mijn sessies met Jeffrey. Een heel sterke, technische begeleiding. Heel fijn ook dat hij durft door te pushen, zodat ik net dat beetje meer eruit kan halen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Melvin klant valeogo
Melvin de laat
Personal trainer ruimte garage gym

Hoe wij samen aan de slag gaan

in onze PT Box in Tilburg

We plannen een gratis en vrijblijvend intakegesprek (30 minuten), spreken af bij de PT-Box in Tilburg en besluiten een rondje te lopen rond het kanaal. Zo kunnen wij elkaar leren kennen, hoor ik graag wat je doelen zijn én kijken we of onze agenda's matchen.  Bij onze eerste training stap je op de Tanita weegschaal, hier meten we o.a. je gewicht, vetpercentage en spiermassa. Vervolgens gaan we berekenen hoeveel calorieën en eiwitten ideaal voor jou  zijn. De eerste training begint. Een op maat gemaakt schema heb ik uitgewerkt op mijn laptop en we kunnen van start. De eerste training is nog veel testen en techniek leren. Alle gewichten en het aantal herhalingen noteer ik en die gebruik ik om de volgende training voor te bereiden. Progressive overload, dat is wat je wil. Steeds weer een stukje zwaarder.  Want spieren, die verbranden je vet. Ook zullen we vaak je voeding en leefstijl bespreken. Zo ga jij stapje voor stapje toewerken naar een goede leefstijl met een fit lichaam. Ik ga voor blijvend resultaat, jij ook? 

personal trainer, fitness trainer, weights, sportmateriaal
€645,-

Personal Training

3 maanden personal training in Tilburg


  • 13 x 60 minuten samen trainen in de PT-Box
  • Gratis intake
  • Verlies vetmassa
  • Ontwikkel een blijvend sportritme
  • Wordt gezonder
  • Krijg meer energie

Plan hieronder een intake, dan zien we of we bij elkaar passen én of onze agenda's op elkaar aansluiten.