Personaltrainerruimte garage gym

Doelgericht sporten, maar je weet niet hoe?

Start met een Online Coach!

Voor gedreven mensen, die niet bang zijn om te investeren in hun gezondheid

Personal trainer eigenaar

Enthousiaste Personal Trainer

Jeffrey is een vriendelijke en toegankelijke personal trainer. Hij weet het maximale uit de klant naar boven te halen zonder een 'drill sergeant' te zijn.  Naast training helpt hij je ook met voeding en leefstijl.


Personaltrainerruimte garage gym

Trainingsschema

Je krijg een op maat gemaakt trainingsschema. Het schema is geprogrammeerd met jouw doel voor ogen. Beginnen bij het begin en stap voor stap komen we dichter bij het behalen van jou doel!

vrouw met dumbbells

Meetbaar resultaat

De schema's worden zo opgesteld dat je ook kan zien dat je resultaat behaald. Dit kan zijn in kracht, uithoudingsvermogen of algemene fitheid. Daarnaast kun je je natuurlijk altijd wegen, maar vooral in de spiegel kijken.

personal trainer met klant

Waarom ik jou kan helpen!

Zelf kom ik uit een druk ondernemersgezin en weet ik hoe je geleefd kunt worden. Ook weet ik hoe lastig het kan zijn om een sportritme op te bouwen. Daarom kan ik jou helpen. Samen kijken wij hoe we een sportritme en een gezond eetpatroon stapje voor stapje kunnen opbouwen in jou leven. Gedrag veranderen gaat niet in één keer.  Wanneer je dit wel probeert dan is het tijdelijk en krijg het de vorm van diëten en goede voornemens; Tijdelijk. Dus, heb jij een stok achter de deur nodig? Professioneel advies om goed te trainen? Iemand met kennis van voeding die je eetpatroon onder de loep neemt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ondernemen, ouderschap, het is een topsport en dat kun je nog beter doen met een topfit lichaam. Het is geen sprint, dus personal training zal dat ook niet zijn (geen crashdieet of urenlang sporten) maar effectief, doelgericht en duurzaam zodat je blijvend resultaat ziet.


- Jeffrey Derks

Personal trainer ruimte garage gym

Hoe wij samen aan de slag gaan

met online coaching

We plannen een gratis en vrijblijvend intakegesprek (30 minuten). Tijdens dit gesprek stel ik wat vragen om je doel te verhelderen en aan de hand daarvan uit te leggen hoe wij het aan gaan pakken. Uiteraard is er ook ruimte om al jouw vragen te stellen. Zo zullen wij elkaar een beetje leren kennen en zien of we wel of geen match zijn. Ik vind het belangrijk dat we samen op één lijn liggen. De coaching kan op verschillende manieren plaatsvinden en we zullen bespreken wat het beste bij jou past.

We kunnen mailcontact hebben, via Teams een coachsessie houden of (eens in de zoveel tijd) offline afspreken. Zo kan jij je techniek verbeteren en nog meer gemotiveerd worden.

Er is heel veel mogelijk en we kijken samen wat de juiste optie is om jouw doelen te kunnen behalen.

Online Coaching

Basic

100,-
Per maand
-Meer kracht en spiermassa

-Meer energie

Wordt fitter

-Elke 2 weken mailcontact


Premium

125,-
Per maand
-Meer kracht en spiermassa

-Meer energie

Wordt fitter
-Elke 2 weken contact,

afwisselend mail en Online Coaching Sessie

Minimale duur is 3 maanden. Zo kun je echt resultaat zien en ervaren hoe het is.

Ultimate

150,-
Per maand
-Meer kracht en spiermassa

-Meer energie

Wordt fitter

-Elke 2 weken Online Coaching Sessie

  • Contact via WhatsApp

Live Add-On

25,-
Per keer

Upgrade een mail of Team sessie naar een live offline meeting. Deze zal plaatsvinden in onze eigen Personal Trainer ruimte in Tilburg.

  • Meet je Vet% en Spiermassa!